Pähkinänkuoressa

Työympäristöömme ja organisaatioomme vaikuttavat monenlaiset muutokset. Osa muutoksista tulee strategian mukaisista toimenpiteistä ja esimerkiksi jatkuvasta parantamisesta. Osa muutoksista taas johtuu toimintaympäristömme ja  markkinoiden muutoksista, mutta ovat kuitenkin ennakoitavissa.

Suurinta osaa muutoksista yhdistää se tekijä, että voimme vaikuttaa joko suoraan tai ainakin välillisesti meneillään olevaan muutokseen – voimme tehdä ennakoivia ja sopeuttavia toimenpiteitä ja siten varmistaa asemamme markkinoilla.

Toimintaympäristöämme voi kohdata myös täysin ennakoimaton ulkoisen tekijän aiheuttama poikkeustilanne tai vakava, jopa toiminnan keskeyttävä kriisi. Onko organisaatiossa kaikki ennakoitavissa oleva niin hyvin strukturoitu, että ennakoimatontakin voidaan johtaa?

Keskeistä ja ratkaisevaa kaikessa muutoksessa sekä vastoinkäymisissä on pyrkiä säilyttämään organisaatiossa mahdollisimman korkea tuottavuuden ja toiminnan laadun taso.

Verendus yhteistyökumppaneineen on käytettävissänne – vuosikymmeniä todellisissa ympäristöissä ”koeponnistetut” palvelumme yhdistettynä vankkaan tosielämän kokemukseemme ovat valttikorttimme.

Kaikki ihmiset ovat lupauksissaan samanlaisia. Ero on töissä.

— Molière

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *